Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dana Vrtišková 27. 2. 2017
S prací Ing. Urbana jsme byli velmi spokojeni. Od focení interiéru e exteriéru nemovitostí, přes vkusně vytvořenou nabídka na internetu až po prohlídky našeho bytu a garáže zájemci o koupi a finální prodej. Velice oceňuji trpělivost a ochotu pana Urbana s námi seniory. Kromě profesionality musím ocenit i lidskost a snahu pochopit naše případné obavy a rozptýlit je. Velice ještě jednou děkujeme.
Martina 27. 2. 2017
Děkuji Petrovi za prodej mojí nemovitosti. Upřímně jsem o prodeji věděla jen to podstatné, podepsala pár dokumentů a pak už jen přišly peníze na můj účet. I druhá strana (kupující) byl vybrát dle dobrého uvážení makléře a tak prodej šel opravdu hladce. Opravdu děkuji za takto skvělou práci a preciznost, která se obecně ve službách nevidí. Kancelář BRAVIS REALITY je seriózní partner s profesionály na svém místě. DOPORUČUJI!
Pavel Kapler 5. 1. 2017
Chtěli bychom ještě jednou moc poděkovat panu Ing. Petru Urbanovi z RK BRAVIS za jeho zásadní podíl při realizaci hledání a získání nového domova pro naši rodinu. Zejména opravdu velmi oceňujeme jeho férový přístup, kterým nám umožnil náš vysněný nový byt koupit, když před námi nedal přednost jiným zájemcům, kteří se nás snažili přeplatit, stejně jako vysokou míru profesionality a flexibilní komunikace s námi jako klienty. Určitě jeho služby doporučujeme a v budoucnu se na něj jistě opět s důvěrou obrátíme.
Ing.Ivan Klouda 4. 1. 2017
Dobrý den !, dovolte poděkovat Vám, vedení firmy BRAVIS s.r.o., za spolupráci Vašeho kolegy, ing.Petra Urbana, při realizaci doporučení, nabídky, zakoupení, technicko-obchodní podpory a i osobního nasazení v uvedené věci ( zakoupení dvou bytových jednotek v domě na ul.Vídeňská 6) až ke dni předání a obsazení obou bytových jednotek, a to zjevně až nad rámec jeho pracovních povinností ! V budoucích případných záležitostech se na Vás a tím i na ing. Petra Urbana budeme rádi obracet ! Ing.Ivan Klouda, spokojený klient firmy BRAVIS s.r.o.
František 5. 10. 2016
Pan Ing. Petr Urban, je borec na svém místě. Profesionální přístup, naprostá dochvilnost a výborná komunikace. Už se těším na další spolupráci.
Martin Hrebicek 5. 10. 2016
Služby společnosti jsou na vysoké úrovni. Pan Urban je profík a skvělý obchodník. Jsem maximálně spokojený. Děkuji.
Vladimíra Jirásková 5. 10. 2016
Chci touto cestou poděkovat panu Urbanovi za opakovaně vynikající služby. V průběhu několika let jsme dospěli k tomu, že se stal nenásilně naším výhradním makléřem v pronajímání bytů. Mohu jen doporučit. V. Jirásková
Hana Babakova 5. 10. 2016
Dekujeme panu Ing. Urbanovi za jeho prijemne vystupovani a velmi profesionalni pristup na vysoke urovni a tesime se na dalsi spolupraci.
Alena Rasochová 2. 9. 2016
Věcné a rychlé vyřízení . Profesionální dochvilnost.
ak.mal.Emilie Hostašová 1. 9. 2016
Velmi vstřícné a profesionální chování,příště se zase jistě obrátíme na vás :)
Přidat referenci